Pavel Kozak, o personalitate marcanta a timpurilor noastre care in tinerete suferind de o boala cronica de piele, a avut tenacitatea si perseverenta de a cauta raspunsuri pentu ameliorarea suferintelor. Printr-o munca tenace de cercetare si experiment, scolit si primind informatii de la personalitati medicale si farmaceutice de renume, si cu sclipirile unei genialitati personale, in decursul timpului a descoperit si pus la punct metoda care ii poarta numele. Si-a inceput activitatea nerecunoscut de nimeni si neajutat, in Romania, vindecandu-se pe sine si pe fosti colegi de suferinta. Rezultatele favorabile l-au facut sa inteleaga mesajul ca metoda trebuie extinsa si la alti suferinzi pentru a da si altora o raza de speranta.

Primele informatii despre aceasta noua posibilitate de tratament a inceput in 1967 prin articole de presa (ex. Flacara). Rezultatele obtinute, numarul mare de bolnavi tratati si vindecati, solicitarile exprese de acces la metoda respectiva ale bolnavilor, au obligat autoritatile competente de la vremea respectiva, de a lua in considerare existenta metodei respective si de a organiza la spitalul Fundeni testari supravegheate de comisii medicale autorizate in 1977-1979. Rezultatele fiind de necontestat a primit titlul de cercetator stiintific gradul I al Romaniei, de asemenea a primit invitatia de a participa la Congresul Atlantic de Dermatologie de la Montreal, Canada 1979, in premiera pentru dermatologia romaneasca. Rezultatele prezentate la congres au primit confirmarea unanima a validitatii metodei. Informatiile primite din tara si exasperat de piedicile puse de autoritati, l-au determinat sa ramana in strainatate cu acelasi mesaj 'vindecarea bolnavilor dermatologici'; initial in Germania unde a lucrat in clinici cu aceleasi rezultate spectaculoase recunoscute de presa internationala si locala, dovada fiind articolele din reviste prestigioase precum revista "Stern" in care s-a povestit cu lux de amanunte, intr-o desfasurare rareori intalnita si alocata pentru serviciile medicale, etc.

Gradul de adresabilitate a cuprins bolnavi din tarile europene ca Anglia, Olanda, tarile Scandinave, Franta, Italia, precum si din Australia, Japonia., America de Sud si nu in ultimul rand Canada si SUA. Succesul obtinut in rezolvarea problemelor dermatologice ale bolnavilor din ultimele doua tari a fost recunoscut de Parlamentul Canadian, unde a fost facut membru de onoare, si in Congresul SUA, invitat fiind de catre presedintele in exercitiu la data respectiva, Ronald Regan, care a si sponsorizat personal doua cazuri de copii bolnavi. Aceasta invitatie a fost ca o recunoastere oficiala a rezultatelor obtinute in tratamentul bolilor de piele prin metoda Kozak.

De tratamentele lui au beneficiat cu rezultate spectaculoase actori, sportivi, muzicieni si alte personalitati din diferite medii de activitate cu rasunet international. Din motive de sanatate a plecat in Spania, in institutul deschis la Cabanelles, unde a desfasurat aceeasi activitate prestigioasa avand rezultate exceptionale in maladiile considerate incurabile ca epidermoliza buloasa simplex, sclerodermie, dermatita atopica, etc .

Anul revolutiei 1989, deschiderea granitelor si schimbarea regimului, i-a permis revenirea in tara desfasurandu-si inca activitatea medicala in Spania pana in 1998 cand a deschis cabinetul 'Dermatonou Pavel Kozak' in Bucuresti, pe str. Plantelor, cabinet care functioneaza in continuare dupa intreaga metoda Pavel Kozak.

Program
Clinica
Consultatii
Farmacie
Secretariat
Luni
Miercuri
Vineri
11:00 - 15:00
Marti
Joi
14:00 - 17:00
Sambata
Duminica
Inchis
Tel. (021) 320 3002

ABONEAZA-TE LA NOUTATI

CONTACT

Clinica Bucuresti
Str. Plantelor Nr.52A, Sector 2 Bucuresti
Telefon (+4) 021 320 3002

Urgente (+4) 0740 093 333
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Harta

Scroll to Top