Cuvant Inainte

Metoda Kozak trateaza de peste 50 ani bolile de piele considerate incurabile. In acest timp si-a dovedit eficienta precum si siguranta in rezolvarea bolilor dermatologice.
Pacientii pe care odinioara i-a tratat tatal meu au raspandit vestea si speranta de vindecare incepand cu anii 60', ca exista o cale sanatoasa si noua pt rezolvarea problemelor lor de piele.
Dupa Testarea Metodei Kozak la Institutul Fundeni 1977-1979, Pavel Kozak este invitat sa-si reprezinte tara la Congresul Dermatologic al Tarilor Atlantice de la Montreal (1979).
Din acel moment Pavel Kozak, Cercetator de Gradul 1 al tarii, ramane in Strainatate ducand un razboi asiduu in interesul pacientilor de pretudindeni pt a face cunoscuta Metoda lui, care reprezenta o cale noua pt a vindeca Suferinzi de boli de piele.
Asadar, dupa aproape 20 ani de a lucra in diferite Institutii Medicale din intreaga Europa, SUA, Canada, Pavel Kozak deschide clinica numita Dermatonou Pavel Kozak, impreuna cu familia si un colectiv de medici (Dr. Anca Balanescu, medic primar dermatolog fosta specialista din cadrul experimentului de la Institutul Fundeni 1977-1979 si Dr. Daniela Grigoriu, Medic Specialist de Medicina Interna).
Din acea data si la aceasta institutie m-am specializat in tratatea bolilor de piele alaturi de colectivul de medici, dar in principal sub supravegherea atenta a Tatalui, fiind proaspat absolvent de medicina din anul 1998.
In anul 2003 dupa decesul Tatalui, am ramas sa continui munca acestuia in tratamentul bolilor de piele la adresa clinicii din Strada Plantelor unde sunt de gasit pana si in ziua de azi.
In ultimii ani am incercat sa reculeg toate formulele de tratament ale tatalui meu si sa ameliorez personal formulele incat Remediile Dr Kozak sa fie la inaltimea cerintelor pietii dar si sa isi mentina eficacitatea raspunsului terapeutic versus o toxicitate minima medicamentoasa in procesul de vindecare.
Sper sa fi raspuns la multe din intrebarile dvs. despre demersul Metodei Kozak, dar si povestea familiei noastre, fara de care aceasta Metoda de Tratament, nu ar mai fi existat in ziua de azi.
In caz ca aveti intrebari suplimentare despre istoric sau doriti indrumare medicala personala, asteptam cu drag mesajele dvs.
Va urez multa sanatate,
Dr. Kozak Petre Laurentiu
 

 

Program
Clinica
Consultatii
Farmacie
Secretariat
Luni
Miercuri
Vineri
11:00 - 15:00
Marti
Joi
14:00 - 17:00
Sambata
Duminica
Inchis
Tel. (021) 320 3002

ABONEAZA-TE LA NOUTATI

CONTACT

Clinica Bucuresti
Str. Plantelor Nr.52A, Sector 2 Bucuresti
Telefon (+4) 021 320 3002

Urgente (+4) 0740 093 333
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Harta

Scroll to Top